Vrolijke noot! Go with your flow!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313f.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313f
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313f

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3142
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3142

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313e
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313e

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313f
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_313f

press to zoom
1/5
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3142.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3140.jpg

Van deze piramide wordt je gewoon vrolijk! Zijn energie is vrolijk, de kleuren zijn vrolijk, de glitter is vrolijk. Hij vrolijkt je hele dag op!

De energie die hij uitstraalt vrolijkt je niet alleen op. Maar zorgt er ook voor dat je dicht bij jezelf blijft. Hij geeft je kracht en rust. Hij laat je energie weer stromen. Als een glinstering die over het water glijd, voel je zijn energie over en door je heen gaan. Net als een zachte stroming, zo mag je met jou stroming meegaan.

Go with your flow! In het vertrouwen en de ontspanning van jou flow, dat je zal steunen. Laat dat gevoel je steeds verder groeien.
- Osho Zen

De afmeting van de piramide is: 9x9x9,5cm.
De piramide kost €  25,00.

Wat zit er in de piramide verwerkt:
Chalcedoon
Seleniet (de onderste licht blauw laag)
Shungite (de donker blauw laag)
Koper en metaal schaafsel.
Aluminium spiraal

De werking van de stenen en piramide:

Chalcedoon: zorgt voor harmonie en balans tussen het lichaam, de geest en de ziel.
De steen heeft een sterke invloed op de communicatie en absorbeert negatieve energie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, verbaal en non-verbaal. Het is een bekrachtiger van de keelchakra.  De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te omarmen. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten.

Seleniet:  schenkt rust in je leven!
Seleniet is een spirituele steen, die beschermend en ontspannend werkt, en inzichtgevend is. Seleniet bevordert harmonie, rust, balans en vrede niet alleen in  jezelf en maar ook je omgeving. Het is een aardend steen en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Seleniet schept een vredige ruimte, houdt slechte invloeden tegen. Het werkt ook goed voor een goede nacht rust en voor pasgeboren baby’s om de overgang naar de aarde te maken. Seleniet wordt ook wel de Engelensteen genoemd.

Shungite absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust.
Het is een aardende, rustgevende en energetisch reinigende steen. 
Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen en ruimtes tegen electro smog, elektromagnetische straling van bijvoorbeeld 4G/5G, magnetron, wifi, mobieltjes, computers enz.. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Het is een zeer aardend steen, die de 1ste chakra stimuleert en balanceert de aura. De steen werkt op je emotionele- , mentale- en spirituele lichaam.

De spiraal is een van de aller-oudste (spirituele, religieuze) symbolen.
De spiraal symboliseert het levenscyclus, het leven, loslaten en verdieping. Het is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Het staat voor het proces van van het leven: geboren worden, leven, loslaten en wedergeboorte. Een beweging die gemaakt wordt in het proces van verdieping. Ieder keer komen we weer obstakels of patronen tegen, maar vanuit een ander perspectief, een dieper niveau. Zoals de cyclus van de zon, de maan en de sterren, of het ritme van de dag en nacht.