Wat is...

Be you alphen aan den rijn
Healing

Als de energie in het lichaam uit balans is, helpt een healing om weer balans te krijgen, te ontspannen in je levensenergie. Bij een healing is het vooral de bedoeling om je energie weer te voelen, om deze weer te voelen stromen. Om je heerlijk bij te ontspannen.

Be you alphen aan den rijn
Reiki

 

Reiki is Universele Levensenergie. Reiki is allesomvattend, Reiki is een manier van leven, Reiki is onvoorwaardelijke liefde! Reiki herstelt het balans tussen lichaam en geest. Op een liefdevolle manier ondersteunt Reiki het zelfhelende vermogen van lichaam en geest.

Paardenbloem.jpg
Access Bars®

De Bars zijn 32 punten op het hoofd.  In deze 32 punten liggen emoties, ideeën, overtuigingen, gedachten, overwegingen enz. die je in je leven hebt opgeslagen. Door deze punten op een zachte wijze aan te raken kan je makkelijker alles los laten wat jou belemmert en blokkeert in je leven.

Be you alphen aan den rijn
Handreflex massage

 

Handreflex massage biedt niet alleen ontspanning, maar kan ook doelgericht worden toegepast bij klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, stress of pijnklachten. Een reflex behandeling zorgt er voor dat de energie blijft stromen, je ontspannen voelt en het fysieke lichaam in balans blijft!

Be you alphen aan den rijn
Indian head massage

 

HChampissage is een Indiase hoofdmassage. Champissage is een eeuwenoud massage, en maakt nog altijd deel uit van het dagelijkse leven in India en Nepal.De massage wordt uitgevoerd door middel van lichte druk op hoofd, gezicht, rug, nek, schouders en armen

Be you alphen aan den rijn
Dierenpraatjes

Heb jij je nooit eens afgevraagd: Wat als mijn diertjes zou kunnen praten, wat zou hij mij dan willen vertellen? Ik heb mij dat dus ook zo vaak afgevraagd. Daarom ben ik mij gaan ontwikkelen als dierentolk.

Wil je ook weten welke praatjes jouw dier heeft?

Be you alphen aan den rijn
Holistic Pulsing

 

Holistic Pulsing is een massage vorm met een grote dieptewerking. Het is een methode van zachtheid en vloeiende bewegingen. Van wiegende en strekkende bewegingen in het ritme van jouw lichaam. Je lichaam wordt op een natuurlijke en speelse manier in beweging gebracht. 

Be you alphen aan den rijn
Relaxatietherapie

 

Ontspanning, beter slapen, minder angst, rustiger voelen en daardoor vaak minder pijn, zijn effecten die relaxatietherapie kunnen hebben. Relaxatietherapie geeft verlichting bij o.a. chronische pijn, depressie, angst, chronische vermoeidheid, emotionele klachten enz..

Be you alphen aan den rijn
Mediteren

 

Mediteren is je innerlijke rust terugvinden, om je innerlijke stilte te vinden. In je innerlijke stilte ligt jouw waarheid, jouw wijsheid. Mediteren is een manier van leven, een manier om te ontspannen.

Be you alphen aan den rijn
Chronisch pijn

 

Pijn wordt chronisch pijn wanneer deze continu in meer of mindere maten aanwezig is, en wordt vaak gekenmerkt doordat de pijn niet kan worden verklaard. Chronisch pijn kan spontaan ontstaan of overblijven na een lichamelijk beschadiging.

Be you alphen aan den rijn
Psychosociale ondersteuning

 

Bij Psychosociale ondersteuning als bij energetische- en relaxatie therapie gaan we uit van een holistische kijk op de zaak. Bij een holistische benadering gaan we er vanuit dat de lichaam, geest en de emoties met elkaar verbonden zijn.

Be you alphen aan den rijn
HSP

 

HSP is een Hoog Sensitief Persoon. Je bent dan meer gevoelig voor indrukken en prikkels van buitenaf. En je pakt meer details en signalen op. Het is een (spirituele) gave. Als je goed om weet te gaan met je hooggevoeligheid, brengt het je heel veel moois in je leven.

Be you alphen aan den rijn
Energetische hoofdmassage

 

De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren, maar ook op het losmaken van blokkades in de energetische stroming, De massage is een zachte en contact volle manier van masseren en van aanraken. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en te ontspannen.

Be you alphen aan den rijn
Regressie & Reïncarnatie

 

Regressie en Reïncarnatie therapie betekent teruggaan naar het verleden. In dit of een vorig leven, om daar naar de oorzaak, naar de kern, van een probleem te gaan. Om op een diep niveau op te ruimen en nieuwe inzichten te krijgen.

Be you alphen aan den rijn
Chakra

 

Het woord chakra betekent in het Sanskriet wiel of cirkel. De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Ze transporteren de energie door ons lichaam, naar de plek waar het nodig is.

Be you alphen aan den rijn
Chakra Wijsheid Orakelkaarten

 

Je gaat een reis door je chakra’s maken met de Chakra Wijsheid Orakelkaarten, de kaarten zijn een methode om eenvoudige diepgaande veranderingen in je gedrag en omstandigheden te brengen en zorgen voor overtuigingen en inzichten.

Be you alphen aan den rijn
Tarot
 

Tarot is niet wat veel mensen denken een toekomstvoorspelling. Tarot geeft je antwoorden en nieuwe inzichten op een vraag of kwestie. De vraag of kwestie kan over alles gaan.

Afstand healing.jpeg
Afstandshealing

Een healing betekend helen. Weer heel worden. Als je onrustig bent, ben je eigenlijk uit balans. Als je uit balans bent, ben je kwetsbaar en vatbaar. Een healing helpt je om weer rustig te worden, om weer in balans te komen. Je voelt je meer ontspannen in je levensenergie en je staat meer in je eigen kracht.