Turning in Orgonite Piramide

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e0.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e0
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e0

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e1
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e1

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e4
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e4

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e0
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27e0

press to zoom
1/4
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27b5.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_27ba.jpg

Deze mooie piramide straalt rust uit. Door de glitters en sparkels lijkt hij te leven en te reflecteren. Hij nodigt je uit om naar jezelf te kijken. Om naar binnen te keren om je ware ik te ontmoeten. Zie je hoe het zonlicht weerkaatst op het stukje Moscoviet? Het glinsterend als een spiegel! De Moscoviet houdt je als het ware een liefdevolle spiegel voor. Kijk erin en zie je innerlijke Zelf.


Gun jezelf de simpele vrijheid van het naar binnen keren wanneer je maar kunt, dan krijg je de slag te pakken en gaat je meditatie en jezelf ontdekken steeds dieper.

- Osho Zen

Wat zit er in de piramide verwerkt:

Een mooie stuk Moskoviet/Muscoviet.
Metaal en koper schaafsel en 2 tensorringen.
En een dikke laag shungite (de zwart/paarse onderste laag)

De piramide is 13x13x14,5 cm. Turning in mag naar de volgende hoeder voor € 35,00 (ex verzendkosten, ophalen in de praktijk mag ook)

De werking van de piramide:

Moskoviet, een helende steen die je jezelf laat zien en zijn!

Moskoviet of muscoviet heeft ook een bijzonder mooie werking en betekenis. Hij heeft een prachtige parelmoer achtige glans die een schitterende reflectie geeft in het zonlicht. Dit geeft ook precies de werking van deze edelsteen weer, aangezien deze steen je als het ware een liefdevolle spiegel voor houdt. De steen zou meer inzicht geven, zelfreflectie en weerkaatst twijfels en onzekerheden waardoor je steviger in je schoenen staat. Het is een zachte steen die je helpt meer naar je intuïtie te luisteren. Moskoviet helpt je bij verandering, zelf-acceptatie en zelf-liefde. Het helpt je om spanning in het lichaam te ontladen en brengt balans. Het is een helende steen!

Shungite absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust.
Het is een aardende, rustgevende en energetisch reinigende steen.
Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen en ruimtes tegen electro smog, elektromagnetische straling van bijvoorbeeld 4G/5G, magnetron, wifi, mobieltjes, computers enz.. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Het is een zeer aardend steen, die de 1ste chakra stimuleert en balanceert de aura. De steen werkt op je emotionele- , mentale- en spirituele lichaam.
De tenorring is een krachtige harmonizer.

Tensorring. De energie die de Tensor-ring produceert is helend voor alle levensvormen op aarde.
Een Tensor-Ring is een oneindige bron van energie, die noch elektrisch noch magnetisch is. Het is een super geleider die magnetische velden neutraliseert. Het brengt rust en stabiliteit in chaos, en stabiliseert heel makkelijk de bio magnetische energie velden van het lichaam. Het Tensorveld produceert een meetbaar aardend/zwaartekracht effect. De tenorring kan gebruikt worden voor heling, je omgeving te zuiveren, stress te verminderen enz.  Maar ook om mee te mediteren, een betere nachtrust.