Wat is Tarot...?

Be you alphen aan den rijn
Meer dan alleen een kaartje leggen.


Tarot is niet wat veel mensen denken een toekomstvoorspelling. Tarot geeft je antwoorden en nieuwe inzichten op een vraag of kwestie. De vraag of kwestie kan over alles gaan, over je persoonlijk, over de liefde, een relatie, werk, noem maar op.
De tarotkaarten zijn een spiegel van je onderbewustzijn, de inzichten die de kaarten je doorgeven komen ook van je onderbewustzijn. Doordat je zelf de kaarten schudt en trekt en op deze manier de kaarten in jouw energie zet, is iedere tarot reading uniek. De reading is dan helemaal berust op het moment van de legging. Zodat je met nieuwe inzichten over de vraag of kwestie verder kan!

 

De tarot kaarten kunnen ook gelegd worden in een ‘open-legging’, om te zien wat de kaarten je te vertellen hebben en op wat voor gebied ze je iets te vertellen hebben. Je kan de kaarten ook leggen in een relatie-legging, welke relatie dan ook. Om zo inzichten te krijgen over je liefdesrelatie, of je relatie met je moeder, zus, collega of gewoon de relatie met jezelf. De opties in de tarot-readings zijn oneindig, de inzichten zijn heel persoonlijk, een mooie methode om antwoorden en inzichten te krijgen op een vraag of kwestie. Je kan de kaarten alles vragen, niks is ze te gek!