Webshop

Tarot- en Orakelkaarten.

Als link-partner van Koppenhol Uitgeverij kun je bij Hand en Ziel nu ook tarot- en orakelkaarten bestellen. De bestelling en levering wordt dan via Koppenhol Uitgeverij verzorgd. Zie hieronder een greep uit hun assortiment.

Veel van deze kaarten zijn mijn favoriet. Ik gebruik ze veel voor de 'tarot'-dagjes op Facebook en dagelijkse inzichten op Instagram. Neem er eens een kijkje en doe mee!

Edelstenen en Beschermengelen

€ 6,95

Edelstenen zijn een krachtig middel om meer over jezelf te gaan begrijpen. De kleuren en de vormen van de stenen geven je boodschappen die je motiveren en je op veel manieren helen. Deze 44 kaarten maken je vertrouwd met 44 edelstenen.

Elfen openen Harten

€ 16,25

Deze kaarten zijn voor iedereen die het geloof in de wereld van licht nog niet heeft verloren, of de toegang daartoe opnieuw wil vinden. Elk van de schalkse dwergen en elk van de betoverende elfen, heeft voor jou een boodschap die je leven lichter maakt. Om de roep van Moeder Natuur te volgen schud je simpelweg de kaarten en dan leg je ze blind in een waaier uit. Denk dan aan een bepaalde situatie in je leven waarvoor je de raad van de natuurgeesten wilt vragen en verbaas je over hun diepe en grondige boodschappen.

Dol-fijn affirmaties

€ 13,20

Kies elke dag één van de 95 'Dol-fijn' affirmatiekaarten en geniet van het positieve gevoel dat deze kleurige kaartjes bij je teweeg brengen. Dolfijnen staan symbool voor vrijheid, heelheid en hogere kennis. De 'dol-fijn' kaartjes zijn voorzien van een spreuk of een affirmatie.

Please reload

Godinnen Orakelkaarten

€ 20,35

Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad. De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya-cultuur, Egypte en het boeddhisme zijn vertegenwoordigd. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Chakra Wijsheid Orakelkaarten

€ 20,35

Welkom op je reis met het Chakra Wijsheid Orakel.

Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 kaarten en het werkboek van deze buitengewone waarzeggingsmethode! Elke unieke kaart correspondeert met een basischakra en verbeeldt een van de mystieke fabelen die engelen aan het populaire Amerikaanse medium Tori Hartman onthulden na een bijna-doodervaring.

De Weg van de Ziel

€ 20,35

Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel.

Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke kaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis. Fractals zijn tegenwoordig een van de ´nieuwe gereedschappen´ op onze planeet om ons naar een hoger bewustzijnsniveau te brengen. Ervaar zelf de diepe inzichten in de Weg van jouw Ziel en je spirituele vorderingen.

Please reload