Healing en burn-out.

Gisterochtend een healing mogen geven aan een dame met een burn-out. Ze is moe, weet het gewoon even niet meer. Op de vraag waar zij behoefte aan heeft krijg ik steeds als antwoord rust, mezelf terug vinden.

Tijdens het begin van de healing voelde ik al dat ze veel los had gelaten, maar dat het nog in haar aura ‘plakte’. Met een aura reiniging begonnen, om het weg te halen. Om ruimte te creëren voor nieuwe energieën, ruimte creëren voor haar.

Halverwege de healing voelde ik inderdaad de nieuwe energie naar beneden komen. Het daalde bij haar in, naar een diepere laag van haarzelf. Na de healing vertelde ze mij ook dat ze een tijdje geleden gedroomd had van een moeder en dochter die samen aan het dansen waren en het voelde alsof het bij haar vanbinnen had plaats gevonden. Zij met haar innerlijke kind.

Was het een wedergeboorte van haar nieuwe ik? Haar eigen kracht terug mogen vinden?

Het voelde in ieder geval of ik 2 verschillende mensen een healing heb mogen geven. Eentje voor en eentje na het indalen van de nieuwe energie. Heel mooi en heel intens.

We zijn heel benieuwd wat deze nieuwe energie haar gaat brengen!

Namasté

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • logo.jpg