Thuiskomen in je lichaam!


Je hebt een heerlijk ontspannen vakantie gehad en komt vol energie weer thuis. Toch is de kans groot dat je dat gevoel al snel kwijtraakt zodra het normale leven weer begint en je terugvalt in je oude ritme. De rust en ontspanning van de vakantie lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Je bent weer thuis… maar zo voelt het niet voor jouw innerlijke.

Zou het niet geweldig zijn als je dat ontspannen zomergevoel na een vakantie langer kunt vasthouden? Energetische massages zoals Reiki en Holistic Pulsing zorgen ervoor dat je die rust en sereniteit kunt behouden en zelfs kunt ervaren op momenten dat je het weer even nodig hebt. Zie het als die ene vakantiefoto die je weer even terugbrengt naar dat fijne gevoel.

Een energetische behandeling brengt verlichting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en laat je levensenergie weer stromen. Je voelt je ontspannen en ervaart de bijzondere harmonie tussen lichaam en geest. Het voelt als thuiskomen in je eigen lichaam.

De kracht van een zachte, energetische massage helpt je om te gaan met de dagelijkse hectiek en leert je weer leven vanuit je gevoel. Kortom, boek snel een reis naar de mooiste bestemming die er is: jezelf!

Hand & Ziel – De kunst van ontspanning! is erkend door zorgverzekeraars. Met een aanvullende verzekering worden de energetische behandelingen voor een gedeelte door een groot aantal zorg­verzekeraars vergoed!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • logo.jpg