Regressie en reïncarnatie therapie.

Een dame met een angst voor zolders, het gevoel dat ze bekeken wordt, komt door deze angst niet verder in haar spirituele ontwikkeling.

Na een uitvoerige anamnese, waar we uitgebreid in zijn gegaan op haar angst en haar gevoel, hebben we besloten om een Regressie en Reïncarnatie sessie te doen.

In de sessie is zij terug gegaan naar de middeleeuwen, waar ze in een klein dorpje woonde en waar ze een genezeres was.

De mensen in het dorp vreesde voor haar en sloten haar op op een hooizolder. Daar heeft ze een paar jaar door moeten brengen, voordat de dorpelingen hadden besloten wat ze met haar aan moesten. Op een dag wordt ze opgehaald en weggevoerd... naar de brandstapel! Ze is daar blijven staan, totdat de zon allang onder was. In het donker zijn de dorpeling uitgelopen om naar haar te komen kijken, terwijl ze op de brandstapel werd gezet. Daar zijn we gestopt met de sessie, omdat op dat moment alle puzzel stukjes op zijn plek vielen.

De angst voor zolders, het gevoel bekeken te worden, werd allemaal ineens duidelijk! Ze begrijpt haar angst en haar gevoel nu, en kan het los laten. En haar spirituele ontwikkeling, gaat met grote stappen vooruit!

Mooi en dankbaar dat ik haar op deze bijzondere manier heb mogen helpen om van haar angsten en het nare gevoel af te komen. Zodat zij verder kan op haar spirituele pad!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • logo.jpg