Reviews van cliënten

Ze had het meteen door.

Super fijne energie wat deze lieverd uitstraalt!

- Marjolein

Ik kan het van harte aanbevelen en zal er zeker weer gebruik van maken. Voordeel van een healing op afstand: omdat je een rustig plekje zoekt wordt je niet afgeleid en kun je je volledig overgeven aan de behandeling. Ten tijde van de behandeling voelde ik dat er “ aan me gewerkt” werd. Na afloop kreeg in een uitgebreide mail met de bevindingen van Bianca, waarop ik kon reageren. Er was dus achteraf ook communicatie. En ik kan het stukje dat ze schreef nog eens terug lezen, wat ik waardevol vind. Al snel na de behandeling voelde ik me energieker en “ schoner”, er was een last van me afgevallen. Doordat alles veel minder tijd kost, is de behandeling makkelijker in je tijdsschema in te passen. Ik zie alleen maar voordelen!”

- Dinie

Ik kende Bianca al van haar healingen. Door haar verhuizing en de Corona crisis heb inmiddels kennis gemaakt met haar healing op afstand.

- D

Vrijdag een handmasage mogen ontvangen. Mijn hele lichaam heerlijk ontspannen. De gesprek er omheen was voor mijn 'ziel' ook ontspannend. Dank je wel. Namaste

- Lydia

Ik ben al een tijdje in behandeling bij Bianca. Naast dat ik veel aan sport doe om een gezond en sterk lichaam te behouden, ben ik bij Bianca in behandeling om de "binnenkant" van mijn lichaam op een rijtje te krijgen en te houden. Met haar reiki behandelingen helpt zij mij mijn energielevel op een goed niveau houden en eventuele spanningen weg te nemen.

Ook tijdens mijn zwangerschap heb ik mij laten behandelen. Ik heb mij heel energiek gevoeld en geen klachten gehad. Ook het herstel is zeer voorspoedig gelopen. Ik weet heel zeker dat de behandelingen van Bianca hier een groot aandeel in hebben gehad en ben haar hier heel dankbaar voor.

- Lisette

Het gevoel bleef aan mij knagen dat ik in een van mijn vorige leven abrupt ben weggenomen en later weer dit opnieuw meemaakte. 
Om hier antwoord op te krijgen omdat ik zelf merkte mijn kinderen daardoor teveel beschermde contact op genomen met Bianca voor een reïncarnatie/regressie therapie.Een warm welkom en vertrouwd gevoel maakte dat na een kort gesprek de vraag duidelijk was en de sessie kon beginnen. 
Door haar rust, kundigheid maar ook haar vriendelijkheid en warm hart kwamen we tot de antwoorden die ik zocht en werden vermoedens bevestigt.
 Het waren een paar emotionele dagen waarin ik heen en weer werd geslingerd. Was immers emotie uit een vorig leven die verwerkt werd en je het leven probeert op te pakken in de huidige situatie.
 Bianca kon ik elk moment mailen met vragen of overdag bellen.

 Inmiddels ook geweest voor de energetische healing.

 

- 

Jacomien

“Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met en behandelingen gehad bij Bianca. De gesprekken gaven mij telkens nieuwe inzichten. De behandelingen, met name chakra- en aurahealings, gaven mij weer meer ruimte en kracht om gevolg te geven aan de opgedane inzichten en op deze manier mijn levenspad te blijven volgen.
 

Twee ervaringen zijn voor mij onvergetelijk. De regressie waarin ik er achter kwam waar mijn grote angst vandaan kwam. En de inwijding en de inzegening in reiki. Twee prachtige momenten die we samen intens hebben beleefd.
 

Ik ben haar dankbaar voor haar begeleiding en steun tijdens mijn spirituele groei. Ik voel mij sterk genoeg om door te gaan met datgene wat mij gelukkig maakt en waar ik mij rust in vind”.
 

- Didi

“Ik heb een nogal hectisch leven. Een druk gezin met een (bijna) twee-jarig dochtertje en twee dochters van mijn vriend die regelmatig bij ons zijn, en een voltijdbaan waarvoor ik ook regelmatig op reis ben. De sessies bij Be You zetten mij altijd weer met beide benen op de grond. Mijn energie wordt in balans gebracht en ik voel mij dan altijd weer een stuk lichter. Echt een moment voor mijzelf, waardoor ik er weer tegen aan kan.”

 

- Jeaninne

“Ik heb Bianca leren kennen als een opgewekt, nuchtere dame die oprechte interesse heeft in de ander en zijn/haar gevoelens. Met Bianca heb ik veel bereikt. Via gesprekken, maar ook via ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken. De verschillende methodes heeft mij geleerd dat het oké is om zaken en emoties uit het verleden te accepteren en los te laten. Ook kan ik nu beter naar mijzelf kijken; niet mezelf de grond in trappen maar zien dat ik ook een lief en mooi persoon ben.

 

Dankzij Bianca kan ik het innerlijk gesprek aan gaan. En er zijn nog steeds momenten dat dit een negatieve wending neemt, maar dat kan ik dankzij oefeningen en zelfrespect later weer relativeren. Bedankt Bianca voor alle fijne sessies en mooie handvatten die je mij hebt gegeven.”

 

- Anoniem

“Ik kwam in contact met Bianca via een tarot cursus. Na die cursus hebben we samen de EFT cursus gedaan.Tijdens die cursus ontstond een fijne klik. Omdat ik wist dat zij een praktijk aan huis wilde beginnen ben ik regelmatig bij haar geweest om consulten af te nemen.We hebben ontzettend fijn kunnen praten waarbij dingen voor mij duidelijker werden en ook heeft zij prettige uitgebreide behandelingen gedaan. Waarbij ze wederom met dingen kwam die onverklaarbaar waren maar klopte.

Bianca heeft ontzettend veel kennis en kunde op spiritueel vlak. En is een sterke vakvrouw die weet waar ze het over heeft.We hebben regelmatig tarotkaarten gelegd bij elkaar en stond zij daarbij ook open om te leren van mij. Wij versterkte elkaar in onze spirituele groei.Bianca is haar praktijk gaan uitbreiden met cursussen waarbij ik heb deelgenomen aan de cursus channeling. Zij heeft dit op uiterst professionele wijze aangepakt.

Scheiding tussen vriendschap en client zijn was duidelijk en prettig. Zo kon ik mij volledig concentreren op mijn ontwikkeling en zijn we tot geweldige resultaten gekomen omdat de focus goed was.Ik ben daar ontzettend blij mee. Ik raad Bianca absoluut aan omdat zij geen zweverig type is maar met beide voeten op de grond. Dit is vooral voor de jongere en nieuwe generatie erg prettig in omgangsvorm.”

 

- Frank

Ik heb bij Bianca een energetisch hoofdmassage gehad. Ik kan deze behandeling absoluut aanraden. Ik heb sinds 2001 chronisch last van nek- en hoofdpijn nav een kartongeval. Na de eerste behandeling bij Bianca voelde ik mij erg fijn en energie stroomde weer goed door. Ik was vergeten hoe het voelde om relaxed en ontspannen te zijn! Het is meer dan alleen een hoofdmassage of wat je daarbij in eerste instantie bedenkt. Alle druk en zenuwpunten rondom hoofd, nek en Schouders werden behandeld en dat allemaal in een zeer warme en positieve setting. Bianca is een professional die haar werk en vooral de mensen waar ze mee werkt erg serieus neemt. Ik kan iedereen aanraden dit tenminste 1 keer te proberen, want daarna kom je gegarandeerd weer terug! Dank je wel Bianca

 

- Vincent
 
 

Via via kwam ik bij Hand en Ziel uit. Al een paar jaar worstelde ik met mezelf na een overspannen periode. Mijn emmertje bleef vol en elke druppel deed de emmer overlopen. Ik probeerde weer meer ruimte in mijn hoofd te krijgen, weer in contact te komen met mijn gevoel . Een psycholoog was het niet voor mij en in het spirituele circuit had ik al een aantal jaar eerder verlichting gevonden toen ik een verlies niet kon verwerken. Vandaar dat ik het toch weer in die hoek wilde zoeken.


Bij Bianca ben ik toen gestart met een meditatiecursus. Kleinschalig met twee andere meiden/dames o.l.v. Bianca kwamen we zes weken elke maandag samen met een kop thee en iets lekkers. Gezellig, persoonlijk, fijn, ontspannend en ontzettend leerzaam. Dit gaf mij al iets meer ademruimte. Na de meditatiecursus ben ik dan ook direct doorgegaan bij Bianca met een spiritueel coaching traject.


Bianca gaf aan dat het wel een aantal weken/maanden zou kunnen duren: dat we een klein steentje aan het rollen moesten krijgen, die dan weer een steeds grotere in beweging zou brengen.


Direct na de eerste sessie was de grootste steen echter al aan het rollen geslagen! Wat een fijn gevoel! Een nare gebeurtenis uit mijn verleden kon ik ineens een plekje geven en gaf meer ruimte in mijn emmertje.


Na een paar sessies had ik het gevoel weer de wereld aan te kunnen en zat weer veel lekkerder in mijn vel. Ik had meer ruimte in mijn hoofd en daardoor kon ik een paar belangrijke en ingrijpende beslissingen in mijn leven maken waar ik voorheen al zenuwachtig van werd als ik er aan dacht. Ik koos voor mezelf en dat was het beste dat ik kon doen.


Bianca heeft me over drempels heen geholpen en kon door middel van meditatie, coaching en healing doordringen tot de diepere lagen van mijn bewustzijn.


Daarna heb ik nog een chakra meditatiecursus bij Bianca gevolgd samen met twee andere meiden en ook dit keer was het weer erg fijn. Elke week keek ik uit naar dat moment voor mezelf en met elkaar.

 

Nu kom ik nog om de paar maanden bij haar om weer even tot mezelf te komen. Soms zie ik erg op tegen een sessie en zie ik even het nut er niet meer van in, maar achteraf voel ik me weer vrijer en lekkerder in mijn vel omdat ik de connectie met mijn gevoel weer terug heb.

 

- Wendy