Wat is Regressie & Reïncarnatie...?

Wat je allemaal niet mee kan nemen uit een vorige leven...

 

Regressie en Reïncarnatie therapie betekent teruggaan naar het verleden. In dit of een vorig leven, om daar naar de oorzaak, naar de kern, van een probleem te gaan. Om de emoties, de angsten enz. op een diep niveau op te ruimen en nieuwe inzichten te krijgen. Waardoor de les alsnog geleerd kan worden en het volledig kan worden losgelaten.

 

Regressie betekent terug gaan in de tijd, terug naar het begin waar het probleem is ontstaan, in dit of een vorig leven.

 

Met de reïncarnatie therapie wordt de relatie verleden/heden onderzocht. Wat heeft probleem in het verleden voor invloed op het heden.

 

Met een regressie en reïncarnatie heeft elke sessie het doel van reiniging, bevrijding, lichamelijke opluchting, begrip en nieuwe inzichten voor het hier en nu. Door de nieuwe inzichten, oude ervaringen uit het heden of een vorig leven, bewust te maken kun je ze loslaten, kun je jezelf van de klachten bevrijden, kun je het verwerken, om verlicht en een stuk wijzer verder te gaan.

 

© 2016 Hand & Ziel - De Kunst van Ontspanning, Leersum (De Utrechtse Heuvelrug)
De healings en consulten zijn in geen enkel opzicht bedoeld als vervanging van de conventionele medische behandelmethodes.
Er worden geen voorspellingen gedaan of adviezen gegeven op welk medisch vlak dan ook.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Alternatieve geneeswijzen-info.nl