Online kaart readings en afstandshealings!

Tijdens een online kaart reading of afstandshealing stem ik mij af op jouw energie en stuur de energie die je nodig hebt, of ik schud en trek de kaarten op jouw vraag of kwestie. Zo krijg je altijd wat je nodig hebt.

Van de kaart reading ontvang je per email een pdf-document met tekst en uitleg, de rangschikking en een foto van de kaarten. Na een healing ontvang je een email van hoe de healing is gegaan en als ik nog boodschappen voor je door heb gekregen, krijg je die uiteraard ook.

Hoe gaat een online kaart reading in zijn werk?

Je hebt de keus uit een reading voor 1 vraag, 3 vragen of 5 vragen. Na ontvangst van je mailtje krijg je van mij een formulier die je in mag vullen, waar je je vragen kan stellen, kwestie kan uitleggen en eventueel aanvullende informatie kan neer zetten. En je kan aangeven welke kaartenset je voorkeur heeft.

Hoe gaat een afstandhealing in zijn werk?

Op een afgesproken tijdstip neem je een momentje voor jezelf, ga je mediteren of lekker ontspannen met een kopje thee. Ik stem mij af op jouw energie, de energie zal gaan stromen en dan zal de healing gaan plaats vinden.

Wil je meer informatie over de readings of healing, of wil je een afspraak maken, stuur mij dan een email!

Tarieven reading en healing:

Readings:

1 vraag € 15,00
Korte tarot reading.
Ca. 250/500 woorden.

3 vragen € 25,00
Medium tarot reading
Ca. 500/750 woorden.

5 vragen € 35,00
Uitgebreide tarot reading.
Ca. 750/1250 woorden.

Na ontvangst van de betaling, ontvang je binnen 3 dagen een PDF-document met de kaart reading incl. een foto van kaarten.

Healing:

€ 25,00 ca. 30/45 min.
Incl mail na afloop + kaartje (eventueel foto van altaartje)
Na ontvangst betaling, volgt de healing op de afgesproken tijd en datum.