Wat is Psychosociale ondersteuning...?

Be you alphen aan den rijn
Een holistisch plan van aanpak.

 

Zowel bij Psychosociale ondersteuning als energetische- en relaxatie therapie gaan we uit van een holistische kijk op de zaak. Bij een holistische benadering gaan we er vanuit dat de lichaam, geest en de emoties met elkaar verbonden zijn.


Zijn de lichaam, geest en de emoties uit balans, kan je het gevoel hebben ‘niet lekker in je vel te zitten’, niet meer goed te kunnen functioneren. Met alle gevolgen van dien, zowel emotionele als lichamelijke en mentale problemen.

Bij een psychosociale ondersteuning kijken we haar het geheel, niet alleen naar het probleem. Maar ook naar de emoties die de situatie met zich mee brengt, naar de omgeving, voeding, spanning en ontspanning, enz..

Bij psychosociale ondersteuing, en als energetisch- en relaxatie therapeut, luister je naar het hele verhaal en voel je de emoties die mee spelen, om zo tot een helder behandelplan te komen, om nieuwe inzichten te geven, zodat er weer ruimte en duidelijkheid ontstaat in lichaam, geest en emoties. Om terug te keren naar de bron. Terug te keren naar wie je werkelijk bent! Om zelf weer instaat te zijn om te handelen en weer lekker in je vel te zitten!