Bianca Schwithal - Tegelaar Be You alphen aan den rijn

Over mij

Bianca Schwithal - Tegelaar

Ik weet hoe het is om zelf niet lekker in je vel te zitten, om niet in balans te zijn, om chronisch pijn te hebben, om in een emotionele 'rollercoaster' te zitten en ik weet inmiddels ook hoeveel baat je bij ontspanning en energetische- en relaxatietherapie kan hebben. Het tot jezelf komen en het vinden van je eigen ik is heel bijzonder. Mijn leven heeft het in ieder geval drastisch in positieve zin veranderd.


Welkom bij Hand & Ziel - De kunst van ontspanning, mijn naam is Bianca Schwithal-Tegelaar en ik ben natuurgeneeskundig therapeut!

 

Door mijn eigen ervaring ben ik erachter gekomen dat leven met chronische pijn je leven compleet overhoop haalt. Chronisch pijn... je ziet het niet, maar is er wel!

Je wilt nog zoveel, maar kan het vaak niet meer.

Uit ervaring weet ik ook hoe is om rond te lopen met pijn in je lichaam en dat de regulier geneeskunde niks (meer) voor je kan betekenen. Ook weet ik wat relaxatietherapie voor mij heeft gedaan! Energetisch massage, Reiki, massage, acupunctuur, healing, ik heb het allemaal aan den lijve ondervonden. En het helpt! Ik heb nog steeds gewrichtspijnen en constant pijn in mijn onderrug door een beschadiging... maar ik loop weer! En de pijn is dragelijk geworden.

 

Ik ben Bianca en ik heb chronisch pijn... maar ik kan weer van het leven genieten!!

 

Relaxatietherapie heeft mij  echte houvast gegeven voor mijn mentale-, emotionele-, fysieke- en chronisch pijn klachten!

 

Ik ben mij intensief gaan verdiepen in de diverse healingtechnieken en mijn passie om mensen te helpen resulteerde in het opzetten van mijn eigen praktijk die ik sinds maart 2011 gestart ben. Inmiddels heb ik ook opleidingingen gedaan voor relaxatietherapie en psychosociaaltherapie. Ik zal mij ook blijven ontwikkelen door bij- en nascholing. Bij relaxatie- en energetische therapie met psychosociale ondersteuning bundeling ik alle technieken zodat je krijgt wat je nodig hebt, om je weer beter te voelen.