Over Hand & Ziel - De kunst van ontspanning!

Energetische- en relaxatietherapie is bedoeld voor diverse (pijn) stoornissen, zoals emotionele-, mentale-, fysieke- en chronische pijn klachten, maar ook om gewoon lekker te ontspannen!

 

Door alle hedendaagse stress is het niet verwonderlijk dat burn- of bore outs, depressiviteit en andere emotionele-, lichamelijke- en psychische klachten aan de orde van de dag zijn. Deze klachten geven ook vaak, stress, emotionele en sociale problemen. Doordat je niet meer kan doen wat je graag zou willen kan depressie en isolatie (eenzaamheid) ontstaan.


Het haalt je leven compleet overhoop. Je wilt nog zoveel, maar kan het vaak niet meer. En het onbegrip uit de omgeving helpt ook niet mee... wat weer kan leiden tot emotionele klachten zoals: onzekerheid, gevoel van machteloosheid, minderwaardigheid, angst, stress enz..

Je kan dan in een spiraal van onrust, pijn, spanning en emoties terecht komen, waar je niet meer uitkomt. Stressverlichting, energetische massages, energetische- en relaxatietherapie kunnen je hierbij helpen en een echte houvast zijn!


Als natuurgeneeskundig-, energetisch- en relaxatietherapeut heb ik maar één doel voor ogen, je weer lekker in je vel te laten zitten zodat je kunt zijn wie je echt bent!


Kortom... welkom bij Hand & Ziel - De kunst van ontspanning!