VERKOCHT! Imagine Orgonite Piramide

Imagin 5.jpg
Imagin F
Imagin F

press to zoom
Imagin E
Imagin E

press to zoom
Imagin G
Imagin G

press to zoom
Imagin F
Imagin F

press to zoom
1/7

Op een heldere avond, geen wolkje aan de lucht, kijk je omhoog. De zwarte, donkere nacht, met ontelbare sterren die aan de hemel staan. Donker kan niet bestaan zonder licht. Dat zorgt voor de balans. Stel je voor… je zit in een duister stukje van jezelf, je hebt een off day… denk dan aan de donker nacht die beschenen wordt door ontelbare lichtjes. Al die lichtje zijn mogelijkheden. Een ieder schenkt je iets. Heling, helderheid, inzichten, energie, kracht enz. enz.. Je hoeft alleen maar de lichtpuntjes te zien om te weten, het licht gaat weer schijnen. En met meer duidelijkheid vervolg je je pad.

Deze piramide, Imagine,  schenkt je energie, kracht, heling, harmonie, bescherming, innerlijke rust en zet je ook nog eens met beide benen op de grond. Vergis je niet in zijn formaat. Klein van stuk maar er is veel in hem verwerkt. Met ongelofelijk veel plezier en geduld heb ik Imagine gemaakt. Ik heb veel vrolijkheid ervaren, maar ook irritatie, veel emoties zijn de revue gepasseerd. Heerlijk!
En dat de dag dat hij uit de mal mag… altijd spannend. Dan mag ik ‘trost’ ook nog aan het lijstje toevoegen!

Zijn formaat is 8,5 cm x 8,5 cm en is 9,5 cm hoog.
Imagine mag naar de volgende eigenaar voor € 25,00, ex verzendkosten maar je mag hem ook altijd op komen halen in de praktijk.

Wat zit er in Imagine verwerkt, veel kan ik je vertellen!
Koperdraad en metaal schaafsel, Titanium aura kwarts, de gouden driehoek (amethist, bergkristal en rozenkwarts) en shungite.

Werking van de edelstenen:

Titanium aura kwarts, geeft je energie en kracht!

Wat is Titanium aura kwarts / Titanium regenboog kwarts?
Deze edelsteen is een bergkristal dat doormiddel van hitte en een vacuüm een permanent laagje titanium heeft gekregen. Door dit proces ontstaan er prachtige regenboog kleuren op het kristal. En het geeft een meerwaarde van energie aan het  bergkristal. Van Titanium aura kwarts wordt ook wel gezegd dat het de steen van astrale reizen is.

Zorgt voor een sterke basis samen met een vrolijke, ontspannen houding. Het geeft je energie, mentale- en fysieke kracht. Het vergroot je concentratie, maakt doelgericht en vergroot je (zelf)vertrouwen in je eigen kunnen. Daarnaast werkt het kristal opbeurend en geeft het je de rust, om kalm en flexibel met situatie om te gaan en je niet zomaar van je stuk te laten brengen. Titanium aura kwarts helpt je op een ontspannen manier met de stress van het leven van alle dag om te gaan.
Titanium aura kwarts activeert  je zielsenergie, het bevrijdt je van beperkingen en schept ruimte voor nieuwe inzichten. Het stimuleert zelfexpressie en verdiept spirituele afstemming. Titanium aura kwarts beschermt en schenkt diepe rust tijdens meditatie.

Gouden Driehoek, bestaat uit amethist, bergkristal en rozenkwarts.
De werking van de gouden driehoek is onder andere heling, harmonie en heldere inzichten. En zorgt voor een goede energetische balans in de ruimte waar de gouden driehoek zich in bevind.
Amethist:
Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Amethist is een steen met veel spirituele eigenschappen. Het helpt je om te ontspannen en om naar je innerlijke stem, je intuïtie, te luisteren. Het geeft bescherming, harmonie, inzicht en ondersteunt je bij je spirituele ontwikkeling. De steen helpt bij het neutraliseren en opnemen van stress, spanning en negatieve energie. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in je gevoel.
Bergkristal:
Bergkristal heeft een genezende en reinigende werking. Het zuivert het lichaam en brengt de chakra’s in balans. Bergkristal werkt stimuleert of juist kalmerend. Het brengt harmonie en balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden van bijvoorbeeld de straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen. Bergkristal is een steen die genezing, reiniging, harmonie, balans en positieve affirmaties geeft.
Rozenkwarts:
De steen is bij uitstek de steen van de liefde en compassie! Liefde voor jezelf, maar ook spirituele liefde, liefde voor vrienden en familie. Rozenkwarts bevordert diverse emoties, zoals vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar jezelf. Maar ook naar andere. De steen werkt ook kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies, of bij een gebroken hart.
Shungite absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust.
Het is een aardende, rustgevende en energetisch reinigende steen.
Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen en ruimtes tegen electro smog, elektromagnetische straling van bijvoorbeeld 4G/5G, magnetron, wifi, mobieltjes, computers enz.. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Het is een zeer aardend steen, die de 1ste chakra stimuleert en balanceert de aura. De steen werkt op je emotionele- , mentale- en spirituele lichaam.

Een dubbele spiraal van aluminium draad. 
De spiraal is een van de aller-oudste (spirituele, religieuze) symbolen.
De spiraal symboliseert het levenscyclus, het leven, loslaten en verdieping. Het is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Het staat voor het proces van van het leven: geboren worden, leven, loslaten en wedergeboorte. Een beweging die gemaakt wordt in het proces van verdieping. Ieder keer komen we weer obstakels of patronen tegen, maar vanuit een ander perspectief, een dieper niveau. Zoals de cyclus van de zon, de maan en de sterren, of het ritme van de dag en nacht.