VERKOCHT! Mysterious soul-  Pentagonal Piramide

Mysterieus soul 1.jpg
Mysterieus soul
Mysterieus soul

press to zoom
Mysterieus soul 5
Mysterieus soul 5

press to zoom
Mysterieus soul 1
Mysterieus soul 1

press to zoom
Mysterieus soul
Mysterieus soul

press to zoom
1/5

De piramide met zijn 5 vlakken, de kleuren, de stenen en de vele glinsteringen… de piramide lijkt wel te bewegen, te pulseren. Ieder keer als ik er naar kijk, is ze weer anders. Als een hartslag, als een golfbeweging glinstert ze je tegemoet. Ze heeft iets meditatiefs, haast hypnotiserende, ontspanning werking. Ze brengt je intuïtie in beweging. Oude wijsheid roert zich in je hart, in je hart chakra en je 3de oog chakra.
Mysterieus, maar toch oh zo vertrouwd. Herkenning van je ziel die meer tot je mag gaan spreken.  
Mediteer met deze mooie en krachtige piramide, en ze helpt je dichter bij je ziel te komen. Om je ziel te horen spreken. Een verrijking voor hart en ziel!

Wat zit er in Mysterieus Soul verwerkt:

Charoït, Chevron of band amethist, koper en metaal schaafsel en in de onderste laag zitten 3 spiralen van gekleurd koperdraad. Voor de ‘special effects’ heb ik speciale inkt gebruikt!

De afmeting van de piramide is  9,5 cm x 9,5 cm x 9,5 cm.
Myserieus Soul mag naar de volgende hoeder voor € 19,50, ex. verzendkosten, maar op halen in de praktijk mag natuurlijk ook.

De werking van de stenen:

Charoïet , Een steen de geest reinigt de geest, een ideale spirituele
meditatiesteen.

Charoïet helpt je om negativiteit tegen te gaan en stimuleert in creatieve oplossingen te denken. Het maakt je weerbaarder en bevordert je inzichten. Stress, frustratie en zorgen kunnen worden verminderd door deze steen en helpen je om het om te zetten naar positieve energie.
Charoïet geeft je inzicht in jezelf en je spirituele ontwikkeling. Charoïet geeft je wilskracht en doorzettingsvermogen.

Chevron of band amethist, verheldert het hoofd, moedigt een nuchtere houding aan, maakt alert.

Chevron of band amethist valt onder de amethist maar is net even anders dan de ‘gewone’ amethist. In de band amethist is witte kwats in lagen in gegroeid. De kwarts in de amethist voegt een extra dimensie  toe, geeft je positieve energie. Een mooie samenwerking! Extra positieve energie van de kwarts en ontspanning van de amethist. Door de bandvorming van de kwarts in de amethist worden de verschillend slagen van je aura met elkaar in contact gebracht.