Wat is Holistic Pulsing...?

Be you alphen aan den rijn
Holistic Pulsing een massage die je lichaam terugbrengt zijn zijn eigen oerritme...

 

Holistic Pulsing is een massage vorm met een grote dieptewerking. Het is een methode van zachtheid en vloeiende bewegingen. Van wiegende en strekkende bewegingen in het ritme van jouw lichaam. Je lichaam wordt op een natuurlijke en speelse manier in beweging gebracht.

Je lichaam wordt hierdoor teruggebracht naar zijn eigen oerritme. Dit oerritme is verbonden met de onbewuste herinneren aan zijn ontstaan in het water van de koesterende en veilige baarmoeder.  Het brengt je diepe ontspanning, die ontkoppelt van angst en overlevingspatronen, die je het contact laat voelen met je essentie, je eigen ik, die je inzichten geeft in je leven.
Tijdens een Holistic Pulsing sessie wordt je zelfgenezend vermogen geactiveerd. Alle lichaamsvloeistoffen gaan beter (door)stromen, het lost blokkades op, veel klachten verdwijnen door bewustwording en acceptatie. Daardoor ontstaat balans op mentaal en emotioneel niveau. Balans in lichaam en geest. Je komt weer terug in je eigen kracht, terug in je eigen energie en ritme. Je komt meer in een ontspannen levensstijl!

Holistic Pulsing geeft een diepe ontspanning, het is een ontdekkingsreis door het eigen lichaam.
Het is een natuurlijke methode en bovendien een heel plezierige methode, waarbij je je kleding gewoon aan kunt houden.

Het menselijk lichaam bestaat voor ca. tweederde uit water. Dit water bevindt zich onder andere in de lichaamscellen, het bloed, de ruimte tussen de cellen en de lymfeklieren. Holistic pulsing brengt de watermoleculen in beweging.

Het ritme van het pulsen wordt afgestemd op het ritme van jouw lichaam. Door deze afstemming komt je lichaam sneller tot rust. Je kan spanningen op een steeds dieper niveau loslaten. Vastzittend emoties wordt als het ware los gewiegd.

Holistic pulsing is een zachte en veilige heelmethode door het toepassen van constant wiegende, ritmische bewegingen, aangevuld met tractie, waardoor diepe, lichamelijke en emotionele blokkades, zonder traumatische effecten worden opgeheven.

Holistic Pulsing kan voor veel doeleinden worden toegepast, o.a.:
Stress en spanningen
Emotionele klachten
Blokkades in het lichaam
Diepe ontspanning
Balans in lichaam en geest

Holistic Pulsing, de kracht van zachtheid!