Gold Rush Orgonite Piramide

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_287f.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2881
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2881

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_287f
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_287f

press to zoom
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2874
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2874

press to zoom
1/5
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_288e.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2881.jpg

Gold Rush

Deze piramide met een tijgeroog en een shungite hartje heeft een zacht energie en uitstraling. Maar bevat ook heel veel kracht! Hij heeft een hoog ‘knuffelgehalte’. Hij vraagt er gewoon om om dicht bij je hart te houden. Om inderdaad te knuffelen, maar ook om mee te mediteren. Hij roert je hartchakra en schenkt je kracht van binnen uit. Een rijkdom om in je omgeving te hebben en om dicht bij je te houden.

Wat zit er in Gold Rust verwerkt:

- Een shungite hartje
- Tijgeroog
- Een dikke laag shungite
- 3 Koperdraad spiralen
- Koper en metaal schaafsel.
- De piramide is 10x10x10 cm

Gold Rush mag naar de volgende hoeder voor € 25,00 (ex verzendkosten, of ophalen in de praktijk)

De werking van Gold Rush:

Tijgeroog, kan je in een moeilijke periode vertrouwen, kracht en moed geven.
Het is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en je naar het grotere geheel laat kijken. Tijgeroog beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft je inzicht in jezelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen van een bepaalde situatie of personen, om het overzicht te bewaren, om informatie te integreren en je om doelen te bereiken.
Tijgeroog helpt bij innerlijke conflicten, twijfels en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert de (innerlijke) rust.

Shungite absorbeert letterlijk negatieve energie en zorgt voor meer innerlijke rust.
Het is een aardende, rustgevende en energetisch reinigende steen. Shungite zuivert water en lucht, beschermt mensen en ruimtes tegen electro smog, elektromagnetische straling van bijvoorbeeld 4G/5G, magnetron, wifi, mobieltjes, computers enz.. Shungite versterkt het immuunsysteem en bezit geneeskrachtige eigenschappen. Het is een zeer aardend steen, die de 1ste chakra stimuleert en balanceert de aura. De steen werkt op je emotionele- , mentale- en spirituele lichaam.
De spiraal is een van de aller-oudste (spirituele, religieuze) symbolen.
De spiraal symboliseert het levenscyclus, het leven, loslaten en verdieping. Het is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Het staat voor het proces van van het leven: geboren worden, leven, loslaten en wedergeboorte. Een beweging die gemaakt wordt in het proces van verdieping. Ieder keer komen we weer obstakels of patronen tegen, maar vanuit een ander perspectief, een dieper niveau. Zoals de cyclus van de zon, de maan en de sterren, of het ritme van de dag en nacht.