Wat is een Energetisch massage...?

Be you alphen aan den rijn
Ontspannen in je levensenergie.

 

Als de energie in het lichaam uit balans is, helpt een energetische massage om weer balans te krijgen, te ontspannen in je levensenergie.

Bij een energetische massage is het vooral de bedoeling om je energie weer te voelen, om deze weer te voelen stromen. Om je heerlijk bij te ontspannen.

Een energetische massage is het overbrengen van de Universele energie, door middel van een lichte aanraking van de handen op het lichaam, een licht aanraking op de energie banen en chakra’s. Via deze zachte aanraking of strijkbewegingen op het lichaam of in de aura wordt energie overgebracht. Het verminderd de stress en het ontspant je. Maar ook kan het bewustwordings-proces en het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren, omdat er tijdens de energetisch massage gedachtes, emoties, herinneringen los kunnen komen.

Het brengt je verlichting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Een energetische massage laat de levensenergie weer stromen. Zodat je ontspannen bent en weer in balans in harmonie in lichaam en geest.

Tijdens de energetisch massage ontvang je ook een gedeeltelijke gezichtsmassage en een uitgebreide aura reiniging, je houdt tijdens de massage je kleding gewoon aan.