Dierenpraatjes

Wil je weten welke praatjes jouw dier heeft?

Reacties van klanten:

"Bianca ze is er weer je had met alles gelijk je bent een goede dierentolk! Alles wat je zei was zo! Bianca ik ben je heel erg dankbaar, dank je wel!"

"Dank je voor de sessie, je hebt een bijzondere gave! Het is echt prachtig hoe jij met mijn katten communiceert! En ja het klopt dat wat je zegt!"

"Fijn gesprek. Dank je wel. Ik kan weer verder met mijn dieren en weet waarom ze nu zo timide is. Thx. Xx"

"Bianca is een lieve schat. Jax is gek op haar, en ik ook. Ze begeleid Jax in het herstel van een heftige nare ervaring. Geeft mij handvaten om het zo goed mogelijk aan te pakken. Ze stuurt je liefdevol aan zonder dat je het gevoel hebt dat dat gebeurd. Lieve Bianca, dankjewel voor alle moeite en zorg en steun!"

Dierentolk consult.

Heb jij je nooit eens afgevraagd: Wat als mijn diertjes zou kunnen praten, wat zou hij mij dan willen vertellen? Ik heb mij dat dus ook zo vaak afgevraagd. Daarom ben ik mij gaan ontwikkelen als dierentolk, en heb onder andere een cursus dierentolk gevolgd, om op telepathische/energetische wijze contact te maken met een dier, en om mijn vragen beantwoord te krijgen van mijn hondje. Niet alleen heel bijzonder om zo contact te hebben met de dieren, maar je leert je dier ook beter kennen.

Op telepathische wijze contact maken met je (huis)dieren.

Als dierentolk maak ik op telepathische/energetische wijze contact met je (huis)dieren, om je vragen aan hun te kunnen beantwoorden of ze een healing geven als dat nodig is.

Telepathisch communiceren met een dier gaat door middel van gedachtes, gevoelens, beelden en zelfs woorden. Die ik dan als het ware voor jullie vertaal.

Voor een dierentolk consult heb ik nodig een foto van het desbetreffende dier, leeftijd, geslacht en een duidelijke, specifieke vraag. Indien nodig zal ik doorvragen, omdat een dier anders communiceert als een mens, dan is soms meer informatie nodig.
Ik beëindig het contact met je huisdier altijd door hem of haar een healing te geven. Je dier hoeft niet fysiek aanwezig te zijn, een foto is voldoende.


We gaan het gesprek aan via de chat, messenger of what's app of iets dergelijks. Je krijgt dus live antwoorden van je dier!

Alle vragen aan of boodschappen voor je huisdier zijn van harte welkom!

Ik doe geen vermissingzaken of uitspraken over gezondheid, maar kan je wel met advies terzijde staan.

De kosten voor een dierentolk consult zijn vanaf € 37,50 en duurt ca. 30 (met eventueel een kort uitloop).