Wat is zijn dierenpraatjes...?

Be you alphen aan den rijn
Op telepathische wijze contact maken met (huis)dieren!


Als dierentolk maak ik op telepathische/energetische wijze contact met je (huis)dieren, om je vragen aan hun te kunnen beantwoorden of ze een healing geven als dat nodig is.

Telepathisch communiceren met een dier gaat doormidden van gedachtes, gevoelens, beelden en zelfs woorden. Die ik dan als het ware voor jullie vertaal.

Heb jij je nooit eens afgevraagd: Wat als mijn diertjes zou kunnen praten, wat zou hij mij dan willen vertellen? Ik heb mij dat dus ook zo vaak afgevraagd. Daarom ben ik mij gaan ontwikkelen als dierentolk, en heb onder andere een cursus dierentolk gevolgd, om op telepathische/energetische wijze contact te maken met een dier, om mijn vragen beantwoord te krijgen van mijn hondje. Niet alleen heel bijzonder om zo contact te hebben met de dieren, maar je leert je dier ook beter kennen.

Alle vragen aan of boodschappen voor je huisdier zijn van harte welkom! Denk dan bijvoorbeeld aan:

- gedrag

- angst

- trauma

- liefde

- vuurwerk

- enz.

Ik doe geen vermissingzaken of vragen over gezondheid (ik ben geen dierenarts), maar kan je wel met advies terzijde staan.

Voor een dierentolk consult heb ik nodig een foto van het desbetreffende dier, leeftijd, geslacht en een duidelijke, specifieke vraag. Indien nodig zal ik doorvragen, omdat een dier anders communiceert als een mens, dan is soms meer informatie nodig.

Ik beëindig het contact met je huisdier altijd door hem of haar een healing te geven.

Zou jij  niet willen weten welke praatjes jouw dier heeft?