Praktijk 5.jpg

De praktijk

Wat ik erg belangrijk vind is dat je je tijdens een behandeling of consult op je gemak voelt, niet alleen bij mij maar ook in de omgeving. Mijn praktijk is gevestigd aan huis. Gelegen in Leersum, op de Utrechtse Heuvelrug, vlakbij het bos.

De praktijkruimte is een rustige en lichte ruimte met de mogelijkheid voor zowel zittende als liggende consulten en biedt volledige privacy.

 

Tijdens een healing of andere behandeling mag er gesproken worden en/of vragen worden gesteld. Het is jouw moment van heling en ontspanning. En dat moet zo aangenaam mogelijk voor je zijn! Tijdens de behandeling houdt men de kleding gewoon aan en ligt je comfortabel onder en warme deken.

 

Tijdens de coaching werk ik holistisch. We kijken naar jou als volledig mens, je omgeving, je ritmes, je thuis en werk situatie, je voeding/eetgewoontes en luister ik naar je hele verhaal en voel ik de emoties die mee spelen. We gaan samen het gesprek aan, om nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat er weer ruimte en duidelijkheid ontstaat in je emoties, lichaam en geest.

Praktijk
Praktijk 4
Praktijk 3
Praktijk 5
Praktijk 7
Praktijk 2
Praktijk 6
Praktijk 8
Praktijk 1