Behandelingen

ONTSPANNING

Be you alphen aan den rijn

Als de energie in het lichaam uit balans is, helpt een healing om weer balans te krijgen, te ontspannen in je levensenergie. Op energetisch vlak (werken met universele energie) kan ik zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Of gewoon om te ontspannen, een momentje voor jezelf! Ik maak gebruik van diverse energetische behandeltechnieken zoals Reiki, Shambhala, metamorfose massage enz. Het laat de levensenergie weer stromen.

De duur van de sessie is ca. 1,5 uur, de healing zelf duurt ca. 45 tot 60 minuten.

 

Per healing (1,5 uur) €50,-

Reiki healing
Paardenbloem.jpg

All in life comes to me with ease joy and glory!

 

De Bars zijn 32 punten op het hoofd.  In deze 32 punten liggen emoties, ideeën, overtuigingen, gedachten, overwegingen enz. die je in je leven hebt opgeslagen. Door deze punten op een zachte wijze aan te raken kan je makkelijker alles los laten wat jou belemmert en blokkeert in je leven. Ervaar tijdens de Bars sessie de rust en ruimte die het je geeft! In het ergste geval zal het voelen alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen!

De duur van de sessie is ca.  1,5 uur, de sessie zelf duren ca.60 minuten.

 

Per sessie (ca. 60 min) €75,-

Access Bars
Be you alphen aan den rijn

Champissage is een Indiase hoofdmassage. Champissage is een eeuwenoud massage, en maakt nog altijd deel uit van het dagelijkse leven in India en Nepal. De massage wordt uitgevoerd door middel van lichte druk op hoofd, gezicht, rug, nek, schouders en armen. Niet alleen stressklachten zullen afnemen, maar denk ook aan bijvoorbeeld hoofdpijn, gespannen spieren in nek en rug. De ontspanning is door het hele lichaam voelbaar.

De duur van de sessie is ca.  45 min., de massages zelf duren ca.30 minuten.

 

Per massage (ca. 30 min) €30,-

Indian head massage
Be you alphen aan den rijn

Handmassages en reflexologie is een natuurgeneeskunde die al duizenden jaren geleden door Egyptenaren, Indianen, Chinezen en Japanners werd toegepast. Een handmassage biedt niet alleen ontspanning, maar kan ook doelgericht worden toegepast bij klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, stress of pijnklachten. Regelmatig een handmassage zorgt er voor dat de energie blijft stromen, je ontspannen voelt en het fysieke lichaam in balans blijft!

 

De duur van de sessie is ca. 1 uur, de handmassage zelf duurt ca. 45 min.

Per sessie (c.a. 45 min) €40,-

Energetische Handmassage
Be you alphen aan den rijn

Een energetische chakra healing is een healing waarbij klankstaafjes worden gebruikt. De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning.

 

De duur van de chakra healing is ca. 1,5 uur, de chakra healing
zelf duurt ca. 45 tot 60 minuten.

Per healing (1,5 uur) €50,-

Chakra Healing
Be you alphen aan den rijn

Een fantastisch mooie combinatie van chakra healing en meditatie. Tijdens de chakra meditatie ontvang je tegelijk een chakra en aura healing. Je zal door de chakra meditatie de chakra's in balans brengen en heerlijk ontspannen. Door de chakra en aura healing wordt je nog meer in balans gebracht en energetisch gereinind. Waardoor de levensenergie weer door alle chakra en alle lagen van de aura kan stromen.

 

De duur van de chakra meditatie healing is. ca. 1,5 uur, de meditatie healing duurt ca. 45 tot 60 minuten.

Per healing (1,5 uur) €50,-

Chakra Meditatie Healing
Be you alphen aan den rijn

Per sessie (2,5 uur) €85,-

Regressie Reïncarnatie Sessie

Regressie betekent terug gaan. Doormiddel van een diepe ontspannende meditatie gaan we terug naar een vorige leven, reïncarnatie. Terug naar een tijd waar een blokkade of angst vandaan zou kunnen komen. Waardoor je meer inzicht krijgt in de blokkade of angst en je het in het hier en nu los kan gaan laten, en het een plekje kan gaan geven.
 
De duur van de regressie en reïncarnatie sessie is ca. 2,5 uur.

Be you alphen aan den rijn

Voorafgaand aan ieder therapeutisch consult of behandeling wordt er altijd een intakegeprek gehouden en moet er een intake formulier ingevuld worden. Tijdens een intake-sessie bespreken we, onder het genot van een kopje thee, wat de klachten zijn, wat de mogelijkheden zijn en stellen we samen het behandelplan op. Zodat de gesprekssessies en consulten speciaal voor je gemaakt worden, en je op die manier krijgt wat je nodig hebt om los te laten en weer verder te kunnen gaan met het leven.

Per sessie (ca. 1 uur) €25,-

Intakegesprek