Wat is een afstandshealing...?

Afstand healing.jpeg
Een afstandshealing, een stukje ontspanning in roerige tijden!

Een vraag die ik de regelmatig krijg is of een healing goed is in de tijd van het corona virus. Daar kan ik heel kort op antwoorden… Ja! Een healing is goed in de tijd van het corona virus, wat een periode van onrust en onzekerheid is. Maar een healing op afstand kan voor veel dingen gewoon goed zijn! Een moment voor jezelf, een moment van ontspanning, weer in balans komen, om zo maar eens iets te noemen!


Waarom een healing?


Een healing, het woord zeg het al, betekend helen. Weer heel worden. Als je onrustig bent, ben je eigenlijk uit balans. Als je uit balans bent, ben je kwetsbaar en vatbaar. Een healing helpt je om weer rustig te worden, om weer in balans te komen. Je voelt je meer ontspannen in je levensenergie en je staat meer in je eigen kracht.


In deze tijd waar we massaal uit ons ritme zijn. We werken thuis, kinderen gaan niet naar school, alles is en gaat anders. Het is een vreemde tijd. Tijdens een healing geeft je jezelf even een momentje voor jezelf, een momentje van rust om je ritme even terug te vinden… en hopelijk te houden ;-)
Alleen… een healing geven en ontvangen in mijn praktijk is op dit moment is helaas niet mogelijk. Maar… een healing op afstand dat kan wel! Een healing op afstand werkt net zo goed als een healing bij mij op de behandeltafel. En gewoon bij jou thuis, op een rustig plekje, waar je niet gestoord kan worden en waar je even je rust kan nemen.


Tijdens een healing op afstand balanceer ik je chakra’s, wordt je aura opgeschoond en je gronding wordt versterkt. Na de healing trek ik een kaartje voor je, je ontvangt een mailtje van mij met de persoonlijke boodschap en als ik nog iets heb door gekregen, dan vermeld ik dat uiteraard ook!


Een healing op afstand duur ca. 30 minuten, de kosten voor een afstandshealing is € 25,00.
Een stukje ontspanning en rust is deze roerige tijden!

* Een healing is niet bedoeld om het virus te genezen! Een healing is in geen enkel opzicht bedoeld als vervanging van de conventionele medische behandelmethodes. Een healing zet je terug in je eigen kracht, laat je levensenergie weer stromen, het geeft je rust en ontspanning!